Betongytor för väggar, golv, möbler och tak.

Vi skapar fantastiska design med MIKROCEMENT för alla ytor och erbjuder ett brett utbud av färger och mönster.

Ingen design är den andra lik!

Presentation av medarbetare

Johan Vasquez

Johan Vasquez

VD

Italian Art Mikrocement drivs av Johan Vásquez som påbörjade sin karriär år 1998 i Spanien. Där startade han ett byggföretag och reste runt i hela landet för att hjälpa sina kunder som bestod av både privatpersoner och företag.

År 2010 flyttade Johan till Sverige och påbörjade sin karriär hos Lindqvist Bygg AB. Här medverkade han bla på projekt Ängby Park och drev även byggprojektet som gjordes på Swedbanks huvudkontor i Sundbyberg. Efter många år i branschen hade han samlat på sig tillräckligt med kunskap och erfarenhet inom bygg och inredningsbranschen för att ta nästa kliv i karriären, att starta sitt eget företag, Italian Art Mikrocement.

Giuseppe Bruno

Giuseppe Bruno

Artist designer

Giuseppe föddes i en italiensk hantverksfamilj som verkat i 5 generationer. Han har sedan barnsben arbetat med dekorationsfärger och applicering av betong. Influerad och upplärd av sin farfar Domenico, har han lärt sig alla olika tekniker som krävs för att arbeta med betong.

Han har sedan dess jobbat och samlat på sig kunskap runt om i världen i länder som Indien, Kina, Qatar och Los Angeles. Detta har gjort Guiseppe till en exceptionell Artist designer.